teisipäev, 31. märts 2020


Laekveres peetakse Simuna kihelkonna naljapäeva - Arhiiv - Elu24 ...

Kolmapäev, 1.aprill 


Inglise keel
Homsed ülesanded: Mart, Sander ja Kein
Jätkame UNIT 13. 1. Ava õpik lehekülg 86. Harjutus 3. Vaata pilti ja ütle, mis riigist laps pärit on. Lisa juurde, mis on selle riigi pealinn. Sul on ette antud ka näide. Kuula näidet helifaililt. Kordamine: is from – on pärit The capital of – pealinn on Harjutus 4. Loe läbi piltide juures olevad laused. Ütle, kus sina elad (maja, korter, maamaja). 2. Ava õpikus lehekülg 87. Harjutus 5. Uute sõnade kohta pildid ja hääldusvormid. Kuula helifaili ja korda kaasa. 3. Ava töövihikus lehekülg 56. Lahendamisel kasuta sõnu õpiku lehekülgedel 124-125 (UNIT 13). Harjutus 1. Sinul on sõnadest järele jäetud ainult kaashäälikud. Sinu ülesanne on nuputada, millise sõnaga on tegu, lisades sõnasse täishäälikuid. Kõik sõnad on UNIT 13-st. Kirjuta sõna välja ja tõlgi eesti keelde. Harjutus 3. Jaota sõnad kolme gruppi. HOME- kodu, TOWN-linn, COUNTRY –riik. Kirjuta iga grupi alla tema kohta käivad sõnad. TEE TÖÖVIHIKU ÜLESANNETEST FOTO JA SAADA SEE MULLE


Arthur
1. Ava õpik lehekülg 86. Harjutus 3. Vaata pilti ja ütle, mis riigist laps pärit on. Lisa juurde, mis on selle riigi pealinn. Sul on ette antud ka näide. Kuula näidet helifaililt. Kordamine: is from – on pärit The capital of – pealinn on Harjutus 4. Loe läbi piltide juures olevad laused. Ütle, kus sina elad (maja, korter, maamaja). 2. Ava õpikus lehekülg 87. Harjutus 5. Uute sõnade kohta pildid ja hääldusvormid. Kuula helifaili ja korda kaasa. 3. Ava töövihikus lehekülg 56. Lahendamisel kasuta sõnu õpiku lehekülgedel 124-125 (UNIT 13). Harjutus 1. Sinul on sõnadest järele jäetud ainult kaashäälikud. Sinu ülesanne on nuputada, millise sõnaga on tegu, lisades sõnasse täishäälikuid. Kõik sõnad on UNIT 13-st. Kirjuta sõna välja ja tõlgi eesti keelde. Harjutus 3. Jaota sõnad kolme gruppi. HOME- kodu, TOWN-linn, COUNTRY –riik. TÕMBA JOONED SÕNA JUUREST ÕIGE GRUPI JUURDE. ÜMBER KIRJUTADA POLE VAJA! TEE TÖÖVIHIKU ÜLESANNETEST FOTO JA SAADA SEE MULLE.


Eesti keel
Täna hakkame katseid tegema:)
1. Ava õpik lk 78-79. Vaata ja uuri, kuidas teha põnevaid katseid. Kui sul leidub kodus  vajalikke vahendeid võid ühe katse õpikust ka ise läbi teha.
2.Töövihiku harjutused lk 70-71 on täna vabatahtlikud.

Matemaatika
Nulliga lõppevate arvude jagamine ühekohalise arvuga.
1.Ava õpik lk 51. Vaata üle reeglid ja lahenda suuliselt ülesanded 3 ja 4.
MEMME VIGUR
Kuula oma lemmiklaulu ja tee veidraid liigutusi. Aeg 2 minutit:)
2.Ava töövihik lk 51. Tänase naljapäeva puhul vali leheküljelt kolm ülesannet ja lahenda need.

Loodusõpetus
Eesti kaart
1.Ava töövihik lk 39. Märgi kaardile olulisemad saared, poolsaared, lahed, veekogud, linnad, madalikud, kõrgustikud ja oma kodupaik. Kasuta õpiku abi lk 44-47 ja kaarti õpiku tagumisel sisekaanel.
Tee tööst foto ja saada see mulle:)
MEMME VIGUR
Räägi oma pereliikmetele üks vahva nali:)

Päev läbi, ilusat naljapäeva:)

Igasse päeva üks tore nali! - Saarte Hääl


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar